PG-kurs i vinter?

Interessert i paragliderkurs?

Stratus Paragliderklubb, Sunnmøre vurderer å starte et nytt kurs i haust/vinter. Kurset holdes i Ulsteinvik.

Stratus Paragliderklubb, Sunnmøre (SPGKS) avholder vanligvis kurs etter at vi har fått 5 eller flere elever påmeldt på kurs. Vi holder kursene på høst-/vinterhalvåret på grunn av at luften er roligst denne årstiden og dette passer best for ferske elever. 

Intensjonen til SPGKS er hovedsakelig å utdanne elever innen vår region (Hareid, Herøy, Sande, Ulsteinvik) for å opprette et godt flymiljø hvor sikkerhet er vår høyeste prioritet.

Fyldig informasjon og påmeldingsinfo finn du i dette PDF-dokumentet. Ta gjerne kontakt med ein av instruktørane våre også: Robert Haugen, Luis Fonseca og Leif Gunnar Brandal.

Fortsatt interessert?

Bruk dette skjemaet og meld din interresse!

Lyst å prøve?

For deg som er nysgjerrig på kva paragliding er, kan vi t.d. tilby ein tandemtur med ein erfaren pilot. Ta kontakt med ein av dei tre tandempiloltane i klubben for nærmare avtale.

Da det er mange som har lyst å prøve en tandemtur klarer ikke tandempilotene å huske alle. Tandempilotene ringer svært sjelden noen direkte. Det er opp til DEG som vil fly å ta kontakt.

Derfor er det opprettet en felles SMS teneste som man kan melde seg på. Da får man en SMS når det er muligheter for tandem flyging.

Mer info om dette i PDF-dokumentet.